Webbplatsframtagning

Web

Webb design och redesign

Internet är en snabbt växande kommunikationskanal. Utvecklingen sker i ett rasande tempo. Konkurrensen om att synas är hård. Pistol Reklambyrå har utvecklat professionella webbplatser sedan 1996. Vi ligger i framkant och vet vad som fungerar. Vi vet också vad som inte fungerar. Webbplatsen är din kommunikationsplattform. Pistol Reklambyrå hjälper dig att utveckla konkurrenskraftiga och optimerade webbplatser med tilltalande design och funktionalitet. Vi hjälper dig med målformulering, strategi och instrument för uppföljning. Vi hjälper dig med marknadsföringen. Läs mer om Internetmarknadsföring.

Dator

Uppdateringar och skötsel av din webbplats

Uppdateringar och skötsel är nödvändigt om du vill ha en konkurrenskraftig webbplats. Här är det tyvärr många som fallerar. Det är mycket farligt. Inte bara vanliga besökare påverkas negativt. Dagens sökmotorer nedgraderar hemsidor med dåligt underhåll. Google uppgraderar hemsidor som ofta uppdateras med aktuellt innehåll.

Vi hjälper dig och ser till att din webbplats är ständigt uppdaterad. Tillsammans lägger vi en plan för underhåll och löpande uppdateringar. Du kan kontakta oss direkt när du vill göra förändringar. Vi håller dig fortlöpande a jour med marknaden och vilka förbättringar som kan göras för att utveckla din webbplats. Har du interna resurser till förfogande så utbildar vi dem.

Kod

Programmering

Programmering tillför dynamik till din webbplats. Vill du tillföra avancerad E-handel, styra projekt, enkelt uppdatera innehåll eller kanske erbjuda annan service online? Pistol Reklambyrå programmerar inte själva. Av lång erfarenhet vet vi däremot vilka programmerare som är duktiga, noggranna och som håller sina deadlines. Det finns inget värre än buggar, överskridna kostnadsramar och försenade projekt.

Våra partners är noga utvalda. Alla är civilingenjörer med lång erfarenhet av att driva och genomföra projekt som omfattar programmering. Vi vill påstå att de är absolut bäst. Och vi är mycket kräsna. Vid projekt som kräver mer avancerad databasprogrammering får du tillgång till en homogen grupp sammansatt från Pistol Reklambyrå och våra partners. Detta säkerställer god kontakt och hög kvalitet i hela processen.

HTML 5 Animation

HTML5 Animationer

HTML5 är en mycket bra teknik för att skapa interaktivitet och kreativa element på din webbplats. Vi tar fram visuell stimulans i rätt form. Men som alltid vid kommunikation gäller det att tänka sig för. Kommunikationen ska stimulera, inte irritera. I vissa miljöer kan rörliga element vara irriterande. Men HTML5 kan det bli riktigt snyggt i rätt miljö. Vi på Pistol Reklambyrå vet när HTML5 fungerar och när det bör undvikas.

Video

Video på hemsidan

I dag har har alla bredband. Det innebär högre hastigheter som öppnar för ett mycket intressant format. Det är viktigt att presentationen ger ett professionellt intryck. Den måste också ta hänsyn till den interaktiva miljön där den presenteras. Video ger dig helt nya möjligheter att kommunicera med din målgrupp. Ditt material kan göras interaktivt och finns tillgängligt dygnet runt!

Några exempel:

Internutbildningar
Pressreleaser
Events
Företagspresentationer
Årsredovisningar
Produktpresentationer
Kampanjer
Manualer
Interninformation
Kataloger med inbäddad videostreaming
E-handel med inbäddad videostreaming
Informationsfilmer med produktplacering

Pistol Reklambyrå producerar, konverterar och skapar filmer för streaming (strömmande) video på din webbplats. Har du redan eget material på exempelvis DVD, konverterar vi materialet. Inga konstigheter med extra program, allt som krävs är att besökaren kan spela upp flash i sin webbläsare. Det kan i princip alla. Vi designar och väver in filmerna på din hemsida. Vi kan också anpassa filmerna till mobiler.