Reklamkampanjer

Strategier för reklam i media

Innan du börjar arbeta på din reklamkampanj måste du ha ett mål. Pistol hjälper dig att utveckla en sammanhållande reklamstrategi för att maximera utfall i förhållande till din budget.

Hur ska du nå din målgrupp och driva kampanjen effektivt? Vi hjälper dig med att ta fram en reklamstrategi som maximerar din exponering och följer upp alla detaljerna. En väl utarbetad reklamstrategi är en förutsättning för att nå resultat. Vi lotsar dig igenom hela processen. Kontakta oss.

Direktmarknadsföring

Arbetar du rätt med direktmarknadsföring så är det väldigt effektivt. Du kan anpassa och rikta ditt budskap direkt till utvalda målgrupper och individer. Du kan arbeta med konkreta mål och mäta utfallet. Du kan testa olika format och vaska fram det bästa innan du kör kampanjen. Du kan vara mer personlig och öka dina chanser att ta dig igenom bruset. Du stärker varumärket samtidig som du drar in nya kunder. Du kan (bör) kombinera ett direktutskick med uppsamlingssidor på Internet. Därifrån kan du starta en dialog och skapa en relation. Får du en bra relation kan dina kunder bli dina bästa säljare! Ju mer du arbetar med Direktmarknadsföring, desto mer lär du dig om din marknad och dina kunder. Pistol har lång erfarenhet av direktmarknadsföring. Klicka här för att kontakta oss.

Stortavlor och trafikreklam

Det går alldeles utmärkt att synas stort på rätt ställen vid rätt tidpunkt. Och det är med denna utgångspunkt vi på Pistol kan hjälpa dig att inte bara synas, utan att synas rätt! Vi hjälper dig med att skapa en reklamplan som ger dig bästa möjliga utfall inom din budget. Vi undersöker möjliga exponeringsplatser. Selekterar trafikreklam till platser/linjer där större delen av din målgrupp finns. Vi formger materialet till att passa plats och ser till att ditt budskap verkligen når fram. Klicka här så berättar vi mer.

Butikskampanjer

Om du redan har dina kunder på ungefär samma plats där du säljer dina produkter, kan du öka din försäljning rejält med säljande butikskampanjer. Som köpman kan du i hög grad öka det totala inköpet hos varje kund. Som leverantör kan du driva upp din omsättning genom att vara mer attraktiv än dina konkurrenter. Pistol besitter mycket stora kunskaper i konsten att maximera utfallet på varje marknadsplats med hjälp av kampanj- och säljstrategier som ligger nära kundens köpbeslut.

Vi har exempel på starka varumärken som blivit marknadsledare enbart genom hög produktkvalitet och starka kampanjer nära kundens köpbeslut. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vår syn på reklam och kommunikation

En dålig formgivning eller felaktig kommunikation kan faktiskt leda till försämrad försäljning, undergräva varumärket och försämra dina marginaler. Vi på Pistol vill inte leverera dåliga halvfabrikat till dig som uppdragsgivare. Vi lägger ner stort engagemang i våra uppdrag. En hel del tid också. Det är nödvändigt.

Vårt mål är att leverera material som förbättrar din kommunikation och som säljer. Säljer dina produkter, säljer dina tjänster, säljer in ditt budskap. Oberoende om din verksamhet drivs av kommersiella, offentliga eller rent ideella skäl så måste din kommunikation säljas och attrahera din målgrupp till någon form av köp. Alltför ofta är många kreatörer mer intresserade av sin häftiga idé eller formgivning framför din försäljning. Hur kreativt är det?

Medarbetare på Pistol har varit uppdragsgivare. Vi vet att du har mål som ska infrias. Och du vet säkert att det krävs kunskap och rejäla insatser för att skapa kommunikation som ger resultat. Hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Pistol kan hjälpa dig att få svar på dessa frågor.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om detta.