Portfolio/Musik & Ljudproduktion

Vi arbetar med olika artister, skivbolag och filmbolag där vi står för produktion, låtskrivning och mastering. Våra produktioner är inom populärmusik, dataspelmusik, presentationsmusik och filmmusik. Vi jobbar också med ljudbakgrunder och ljudeffekter till film. Vi har en egen professionell ljud/musikstudio i våra lokaler där vi producerar vårt material. Här nedan är några exempel på produktioner vi tidigare har skapat tidigar

Klicka här för att se mer information gällande vår musik/ljudstudio

Eyes Without A Face

Det här är andra singeln från det kommande albumet från Patrik Pistol. Det är en cover på den klassiska Billy Idol hiten från 1983 som låg på albumet Rebel Yell. Den här versionen är betydligt modernare men har ändå kvar det härliga 80-talssoundet.

Klicka här för att lyssna på Spotify.

Saxparty On The Dancefloor

Vi släpper singeln ”Saxparty On The Dancefloor” med CPU Suckers Featuring J-Riz i samarbete med skivbolaget Ninetone Records och Universal Music. Låten är en modern houselåt med en skön repetitiv saxofon som inte undkommer någon. Lyssna på Spotify nu!!!!!!

Klicka här för att lyssna på Spotify

What’s The Meaning? – Patrik Pistol

Det här är första singeln från det kommande albumet med Patrik Pistol. Patrik tar in olika vokalister på alla låtarna för att skapa variation och dynamik.
Klicka här för att lyssna på Spotify!

Robots And Computers – HVH74

Vi släpper singeln Robots And Computers med projektet HVH74 via vårt systerbolag Pistol Music. Låten är en hyllning till det gamla albumen Man Machine med Kraftwerk från 1984.
Klicka här för att lyssna på Spotify!

Robotic Lust – HVH74 Featuring Christine Hals

Vi släppte singeln Robotic Lust med HVH74 och Christine Hals.

Vi Remixar Timoteijs Melodifestivallåt.

Vi gör en klubbremix av låten Stormande Hav med gruppen Timoteij som var med i den Svenska Melodifestivalen 2012. Beställare: Lionheart Music Group AB.

Remix till Markoolio.

Vi fick i uppdrag att göra gör en klubbremix av låten Borta Bra Hemma Bäst med Markoolio. Beställare: Stenhammar Music Group AB.

CPU Suckers – Everything I Love Dies

Vi släpper singeln ”Everything I Love Dies” med houseduon CPU Suckers. Den släpps till ca 500 olika streamings och downloadstjänster runt om i världen. Bland andra Spotify, iTunes, Wimp, Grooveshark med mera.

Klicka här för att lyssna på Spotify!

Klicka här för att se videon!

a4letterword

Vi skriver och producerar musik till amerikansk tv-serie.

TV serien “A Four Letter Word” är en komedi som utspelar sig i New York. Serien påminner en hel del om “Sex And The City” med intriger och humor.

partyplanet_musik

Vi hjälper till att producera partylåt år NRJ.

Låten “Wanna Feel It” med akten Blister blev en riktig partyhit på NRJs Party Planet platta. Kanske tack vare att vi hjälpte till med att få till det där härliga house/trance gunget på produktionen.

suspicious_minds_musik

Gladys Del Pilar sjunger med The Central Bank.

Popgruppen The Central Banks tredje singel blev den gamla Elvisdängan ”Suspicious Minds” i modern skön pop/house/trance tappning tillsammans med bland andra sångerskan Gladys Del Pilar (Afrodite). Resultatet blev verkligen bra. Lyssna själv och känn efter.

foiml_musik

The Central Banks andra singel

Den andra singeln från popgruppen The Central Bank blir låten “For Once In my Life” (Ej cover på Frank Sinatras gamla låt). Det är en skön pop/house låt med lite körabilfortgenomskönalandskapkänsla över sig. Lyssna sjäv.

Dr Alban It's My Life

Dr Alban “it’s My Life”

Vi producerade en ny version av Dr Albans största hit “It’s My Life” med ett nyare och fräshare sound. Den släpptes sedan runt om i södra europa och i Afrika.

dromhus_musik

Drömhus “Varje Steg”

Den här remixen på singeln “Varje steg” hamnade långt upp på listorna och den funkade på dansgolven runt om i Norden. Soundet landade mer åt Faithless, Sash!, Wiliam Orbit hållet i stället för klassiskt Drömhus-sound.

Alcazar “Shine On”

Här gjorde vi två versioner av låten. Den ena blev radioversionen där harmonierna påminde mycket om Depeche Mode och en med mer psytrancekänsla över sig. Den spelades på de flesta svenska radiostationer och klubbar. Detta var den första singeln från gruppen Alcazar och blev startskottet i deras framgångsrika karriär.

Suezia “I Wanna Feel”

Ett praktexempel på eurohouse när den är som bäst. Vi skrev och producerade denna dansgolvshit till de två vackra damerna.

Klicka här för att lyssna. 

egoistic_musik

Caroline Af Ugglas “Egoistic”

En houseremix som heter duga. Med den här gungade det skönt runt om på kluibbarna i Sverige. Vi gjorde tre olika remixer på den här singeln (danceradio, house och psycomix) vilka skilde sig avsevärt i karaktär.