Om Pistol

Vi är en modern och ödmjuk byrå med lång erfarenhet inom reklambranschen.

Design

Vi kommunicerar

Vi är experter på kommunikation. Vi hjälper företag att kommunicera med sin omvärld på effektivaste sätt. Vår affärsidé är att på ett optimerat och effektivt sätt ta fram och genomföra marknadskommunikation i alla mediekanaler åt alla typer av företag och organisationer. Det vi hjälper våra kunder med är till exempel: Framtagning av grafiska profilprogram, trycksaker, webbplatser, annonsframtagning, kampanjer, video och ljudproduktion.

Sliders

Över 20 år av lärdom

Pistol reklambyrå drivs och ägs av Patrik Pistol som har över 20 års erfarenhet inom reklambranschen. Han har jobbat på flera större och mindre reklambyråer. Under den tiden har han lärt sig väldigt mycket om hur branschen fungerar, vad den har för brister och styrkor samt hur man effektiviserar och förbättrar arbetsprocesserna.

Options

Pris mot kvalitet?

Många företag försöker effektivisera och slimma sin verksamhet. De måste se över sina kostnader och hur de kan öka sin försäljning. Men för att göra det krävs marknadsföring som ofta är väldigt dyr i form av en reklambyrå eller en inhouseavdelning på företaget som arbetar med den biten. Det är här vi kommer in. Tack vare lång erfarenhet och hög kompetens kan vi erbjuda reklambyråtjänster med mer valuta för pengarna än de flesta reklambyråer kan, samt hålla en betydligt högre kvalitet än en inhouseavdelning.

 

pistol_koncern

Några av våra nöjda kunder