Marknadsföring

Strategier för positionering

Pistol kan hjälpa dig att utveckla hållbara strategier för positionering. När vi identifierat din marknad och beslutat vilka segment vi skall rikta in oss på, utvecklar vi en vinnande positioneringsstrategi.

Hur kommer din målgrupp att betrakta din produkt? Vad är ditt budskap? Vill du positionera dig nära eller långt bort från din konkurrent? Klicka här.

Promotion, kampanjer och koncept

Promotion är det som gäller när du vill ha omedelbar försäljning. En promotionkampanj kan handla om en enkel kupong till bundling/ crosspromotion mellan flera varumärken. Pistol har lång erfarenhet av säljinriktade promotionkampanjer. Vi har case där renodlade promotionstrategier lyft varumärken från en tynande tillvaro till att bli en av de största aktörerna inom sitt segment.

Vi kan hjälpa dig att skapa framgångsrika promotionkampanjer! Kontakta oss.

Marknadsmix – 4 p och litet till

Produkt, pris, plats och påverkan. Vi hjälper dig att analysera och definiera din Marknadsmix. Du får hjälp att ta fram din egen verktygslåda optimerad för just din målmarknad. Vi agerar alla på en marknad av hög konkurrens och stort utbudsöverskott . Bra produkter finns det gott om. Substituten är många. Påverkan är därför en av de viktigaste delarna. Vi kan hjälpa dig att fördela och rikta insatserna rätt för att du ska nå dina mål. Inom dina budgetramar.

Vi kan hjälpa dig att maximera din marknadsmix! Klicka här!

Marknadsföringsstrategi

Marknadsföringsstrategin är din spelplan för att attrahera kunder, behålla och utveckla dem. Pistol kan hjälpa dig med att formulera nya kreativa strategier som ger resultat. Om du och din avdelning fastnat, kan vi hjälpa till att få igång den kreativa processen. Anser du att marknaden blivit mer komplex, då har du rätt. Nya kanaler och strategier utvecklas i ett snabbt tempo. Gamla marknader och segment splittras upp i flera och nya nischer. Hot för alla som inte hänger med, möjligheter för de som ligger i framkant. Vi hjälper dig att utveckla en modern skräddarsydd marknadsföringsstrategi.

Vi kan hjälpa dig att utveckla din marknadsföringsstrategi! Kontakta oss!

Tillbaka