Internetmarknadsföring

SEO

Sökmotormarknadsföring optimering (SEO)

Kommunikation och direkthandel över Internet ökar starkt. Hur mycket affärer som indirekt genereras av Internet är svårt att uppskatta. Men nu är det verkligen allvar. Nya duktiga entreprenörer konkurrerar ut etablerade varumärken genom att kommunicera bättre över Internet. Mycket små aktörer kan dominera en liten nisch globalt.

Optimering är en process som syftar till att förbättra placeringen av din hemsida i sökmotorerna på Internet. Det är komplext och tar tid. Pistol Reklambyrå hjälper dig med att utveckla strategier och rutiner för att ta och behålla en hög ranking på sökmotorerna. Som stöd får du vårt SEO-utbildningspaket där vi arbetar med utgångspunkt från just din verksamhet.

Det som skiljer Pistol Reklambyrå från många SEO-företag är att vi följer sökmotorernas etiska normer. Du har dessutom kontroll över processen. Du vill inte bli svartlistad eller nedgraderar för ”spam”. Anlitar du SEO-företag som arbetar oetiskt är risken stor att du blir nedgraderad. Du vill heller inte se din hemsida rasa om du avbryter samarbetet. Det sker om du anlitar SEO-företag som själva kontrollerar all länkning till dina sidor.

Du ska ha kontroll över ditt varumärke på Internet, inte SEO-företaget.

Search

Utveckling av sökord och fraser

Detta är en viktig del i din sökmotormarknadsföring. Pistol Reklambyrå hjälper dig med research och konkurrensanalyser. Du vill naturligtvis dominera i de sökbegrepp som din målgrupp använder mest. Samtidigt kan konkurrensen vara hård. Detta är en avvägning. Strategier för hur du kan dominera och slå dina konkurrenter ingår i vårt SEO-utbildningspaket.

Strategisk Länkning

Strategisk länkning

Strategisk länkning är avgörande för en bra ranking i sökmotorerna. Värdering av länkar sker på olika sätt. I dag räcker det inte med att ha många länkar. De ska vara relevanta. Både interna och externa länkar värderas. Pistol Reklambyrå kan hjälpa dig att bygga upp en framgångsrik länkningsstrategi. Strategier för hur du bör arbeta med länkning ingår i vårt SEO-utbildningspaket.

Strategisk SEO

SEO Copywriting

Vi optimerar texter för bättre synlighet i sökmotorerna. Bättre synlighet innebär ofta en bättre position. En bättre position genererar fler besökare. Sökmotorer är inga människor. De är ”robotar” som scannar innehållet på Internet. Sidor som bäst fyller vissa mätbara kriterier får högst position. Vi skriver och redigerar innehåll som intresserar dina besökare. Genom att strukturera innehållet rätt kan vi förbättra din position. Strategier för hur du bör strukturera text ingår i vårt SEO-utbildningspaket.

Pay Per Click

Pay Per Click Management

Pay Per Click innebär att du bara betalar när någon klickar på din annons. Störst på marknaden är Google Adwords. Google Adwords fungerar som en auktion. Google låter annonsörerna konkurrera med varandra. De populäraste söktermerna kostar mest. Det kan bli kostsamt i förhållande till utfallet. Pay Per Click Management innebär att Pistol Reklambyrå hjälper dig att maximera din ROI (Return on Investment) från dina kampanjer. Det är nödvändigt med en konstant uppföljning. Troligtvis har du inte den tid som krävs, därför hjälper vi dig med hela kampanjen från start till mål. Om du vill driva kampanjen själv, har vi ett utbildningspaket i Pay Per Click Management. Vi har också programvaror som stödjer dig i ditt kampanjarbete.

Handslag

Konvertera dina besökare till kunder

Konvertering innebär att dina besökare har genomfört en önskad aktivitet på din webbplats. När en besökare kommer in på din hemsida via en sökmotor/klickannons ger de platsen ca 10 sekunder. Hittar de ingen lösning går de vidare till nästa plats. I värsta fall till någon av dina konkurrenter. Pistol Reklambyrå kan hjälpa dig med att designa sidor och kampanjer som konverterar dina besökare till kunder.

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Pistol Reklambyrå kan hjälpa dig med att utveckla Affiliate-program. Med ett Affiliate program kan du låta andra webbplatser marknadsföra och sälja dina produkter mot provision.

Megafon

Viral Marketing

Viral Marketing är en speciell form av kampanjstrategi som bygger på att ditt budskap/rekommendationer sprids vidare av dina kunder och besökare. Målet är att det ska ske exponentiellt. Internet är en bra plattform eftersom informationen sprids väldigt snabbt. Pistol Reklambyrå  kan hjälpa dig med att kreera och driva Viral Marketing-kampanjer. Inte bara för att driva trafik utan också för att konvertera besökarna till kunder.

Nyhetsbrev

Nyhetsmail

Pistol Reklambyrå hjälper dig att skapa intressanta nyhetsmail med en attraktiv formgivning. Vi erbjuder verktyg för mätning av beteende och landningssidor där du fångar upp dina prenumeranter. I bland fungerar det bättre med textbaserade mail i kombination med bra Copywriting. Många gånger kan det vara vettigt att variera med personligt riktade postutskick. Vi kan hjälpa dig att skapa en nyhetstjänst där du samlar upp dina nyheter och skickar ut dem med jämna förutbestämda intervaller. Både som E-post och vanilga brev.

Kritor

Design av onlineannonser

Vi hjälper dig att utforma attraktiva annonskampanjer online. Från Googleannonser, banners till formgivning av hela kampanjsidor. Våra designers vet vilka element som krävs för att skapa effektiva onlineannonser. Vi erbjuder också mätverktyg och tester för att vaska fram de manér och budskap som ger bäst resultat.

Web 2.0

Web 2.0 Marknadsföring

Vi hjälper dig med Bloggdesign och innehåll , RSS Feed Marketing, Video Marketing, Forum m.m. Detta ingår som en del i Pistol Reklambyrå Internet Marketing Workshop. Vi lär dig mer om Web 2.0 samtidigt som vi utvecklar din marknadsföring på Internet.

Workshop

Internet Marketing Workshop

Vi lär dig Internetmarknadsföring samtidigt som vi utvecklar din webbplats. Internetmarknadsföring är den ”disciplin” som växer snabbast. Möjligheterna är många, men konkurrensen är också hård. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningspaket kopplat till ditt projekt. Samtidigt som Pistol Reklambyrå utvecklar din webbplats, utbildar vi dig. Efter vår Workshop kan du ta ställning till om du vill fortsätta att utveckla din marknadsföring själv eller lägga ut jobbet. Vi arbetar fram din skräddarsydda ”Masterplan” och du får programvaror som stöd för ditt framtida arbete. Strategi för att ta och bibehålla topplacering på sökmotorerna. Strategi för att konvertera besökare till starka prospekt/kunder. Strategi för att skapa effektiva klickkampanjer och konvertera besökare till starka prospekt/kunder. System, rutiner och verktyg som underlättar och effektiviserar arbetet.