Formgivning

Logotyper Design och formgivning

En logotyp är en professionell, grafisk presentation av din verksamhet och dess identitet. En logotyp ska vara unik och kunna fungera i alla sammanhang. Den ska ha hög igenkänningsgrad och kännas aktuell även på lång sikt. Intryck och känsla för varumärket beror i hög grad på logotypens design. Vi på Pistol Reklambyrå har lång erfarenhet av att utveckla logotyper, produkt- och varumärken.

Vill du ha en logotyp som är unik och som stärker ditt varumärke? Kontakta oss.

Profilmaterial. Formgivning och originalproduktion

Pistol Reklambyrå formger ditt profilmaterial till att vara basen i din kommunikation med marknaden. I dagens hårda konkurrens är det mycket viktigt att ha en klar professionellt formgiven profil med material av hög kvalitet. Det ger förtroende för din verksamhet och stärker ditt varumärke. Pistol Reklambyrå hjälper dig också med framtagning av manual och ditt profilpaket. Manualen ser till att samtliga i din organisation, dina underleverantörer och eventuella återförsäljare alltid använder materialet i enlighet med er grafiska profil.

Vill du stärka din profil? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kataloger formgivning och produktion

Pistol Reklambyrå hjälper dig att ta fram kataloger som tilltalar din målgrupp. Kataloger som vi tar fram ska vara inbjudande, förmedla en känsla av hög kvalité och professionalism. Att välja rätt form för din katalog är en faktor som i hög grad påverkar ditt resultat. Om katalogen är väl formgiven är det helt enkelt fler som vill bläddra i den. Våra formgivare kan ta fram designprover som du kan välja mellan. Vi vill att du får en katalog som du och dina medarbetare kan vara stolta över. En produkt som inspirerar målgruppen att välja dina produkter framför eventuella konkurrenter.

Vill du att din katalog ska vara inbjudande, säljande och förmedla en känsla av hög kvalitét? Vi hjälper dig. Kontkata oss.

Broschyrer formgivning och produktion

En av Pistol Reklambyrås mest populära tjänster. Erbjuder många kreativa lösningar. Från små enkla vikfoldrar till hela företagspresentationer. Pistol Reklambyrå hjälper dig från start till mål. Utvecklar budskap, texter, form och layout. Producerar original, provtryck och bevakar själva tryckningen. En bra broschyr handlar inte bara om att den ska vara snygg, den måste också fylla sin funktion och förmedla kvalitet. Den ska fungera hela vägen och vara något du och dina medarbetare kan vara stolta över.
Vill du också ha ett broschyrmaterial som du kan vara stolt över? Klicka här.

Flyers formgivning och produktion

En riktigt snygg och intressant flyer kan vara mycket effektiv. De är enkla att dela ut och skicka till kunder. Dessa budskapsbärare är perfekta för promotionkampanjer, påminnelser, events och utskick i serier. Flyers är ett snabbt, effektivt och prisvärt kampanjverktyg. Pistol Reklambyrå hjälper inte bara till med design, vi ger också råd och kreerar hela kampanjen från start till mål.

Vill du ha hjälp med en snabbt, effektivt och prisvärd kampanj? Kontakta oss nu!

Labels/Covers/Etiketter Formgivning

När utbudet är större än efterfrågan är rätt formgivning många gånger avgörande. Intrycket dina produkter och märken förmedlar är viktig av flera skäl. Med rätt formgivning kan du lyfta intrycket av ditt sortiment till en högre nivå. Du kan öka försäljningen och förbättra varumärkets image. Du kan skapa en form som ger förtroende och därmed köp. Med utgångspunkt från din logo kan Pistol Reklambyrå formge en enhetlig linje som representerar ditt varumärke och verksamhet. En linje som dina kunder minns och därför köper igen.

Vill du ha hjälp med säljande formgivning? Hör av dig till oss.

Nyhetsbrev formgivning och originalproduktion

Ett intressant nyhetsbrev med din egen design skapar intresse för din verksamhet. Det är ett bra sätt att hålla kontakten med dina kunder och prospekt. Ett nyhetsbrev är mycket effektivt när du vill sälja in dina nya produkter och tjänster. Pistol Reklambyrå kan formge, författa, trycka och distribuera dina nyhetsbrev. I dag när mailboxarna svämmar kan ett professionellt nyhetsbrev verkligen sticka ut och öka din orderingång.

Vill du sticka ut och bli mer intressant? I så fall, kontakta oss.

Förpackningar formgivning och originalproduktion

Att formge förpackningar är en process som kräver kunskap och insikt i hela kedjan från förpackningsleverantören via produktion ut till slutanvändare. Pistol Reklambyrå hjälper dig med hela processen. Ett flertal strategiska nyckelfaktorer påverkar formgivningen av en förpackning. Produktion, logistik, trender, konkurrens, distribution och säljkanaler ända ut till slutanvändaren. Förstudien som bygger designstrategin och den slutgiltiga formgivningen är mycket viktig för ett framgångsrikt slutresultat. Med designstrategin som grund tar den kreativa processen vid. I den kreativa processen har Pistol Reklambyrå inbyggda kontrollpunkter som bottnar i designstrategin. Detta säkerställer kvalitet och struktur i designprocessen.

Vill du ha hjälp med snygg, praktisk och säljande förpackningsdesign? Hör av dig till oss.

Vykortsreklam formgivning och originalproduktion

Vykortsreklam är ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra dina produkter och tjänster. Perfekt för att kommunicera personligt med dina kunder och prospekt. Inte speciellt dyrt. Pistol Reklambyrå kan hjälpa dig genom hela kampanjen. Från målgruppsurval, kreativa enhetsidéer och triggers, formgivning, tryck,distribution och uppföljning. Vi har system där du kan testa olika enhetsidéer och välja ut den bästa innan du gör ditt stora utskick. Vi kan kombinera och varva dina utskick med formgivna landningssidor på Internet.

Vill du kommunicera mer personligt med din målgrupp? Kontakta oss, vi hjälper dig.

Affischer formgivning

Affischer ska väcka uppmärksamhet. Pistol Reklambyrå kan hjälpa dig att formge affischer som matchar din reklamkampanj och stärker ditt varumärke. En affisch ska kunna förmedla ett budskap på ett fåtal sekunder och stå ut från annan kommunikation.Det är mer avancerat än man kan tro. Dagligen ser du säkert budskap i storformat som knappt går att läsa. Som försvinner i bruset. Formgivarna bakom har inte gjort sin läxa. Att formge storformat är en konst som ställer höga krav både på form och budskap. Vi hjälper dig.

Vill du stå ut och synas i bruset? I så fall… Kontakta oss.

Presentationsmappar Formgivning och originalproduktion

Pistol Reklambyrås formgivna presentationsmappar är mycket effektiva reklambärare för hela din verksamhet. Vi bäddar in ditt övriga marknadsföringsmaterial som broschyrer, visitkort, DVD-skivor i ett attraktiv paket av hög kvalitet. Perfekt att lämna över vid utställningar och personliga kundkontakter. En annan fördel är att samtliga i din organisation arbetar med ett enhetligt informationsmaterial av hög kvalitet. Du vet ju att din verksamhet är kanon. Att dina produkter och tjänster är av toppklass. Så varför inte visa det? Dessutom kan du hålla innehållet uppdaterat utan att behöva ta fram nya pärmar eller mappar. Ditt informationsmaterial kommer alltid att ge ett professionellt intryck när de ligger i en snygg och elegant mapp.

Vill du att ditt informationsmaterial ska ge ett professionellt intryck? Kontakta oss.

Manualer Formgivning och originalproduktion

Dina manualer är ett mycket viktigt marknadsföringsmaterial. En effektiv och pedagogisk formgivning underlättar för dina kunder och minskar belastningen på din supportfunktion. Pistol Reklambyrå vet att kunderna sällan förstår din produkt som du tror att de borde göra. En bra manual ska vara superlätt att förstå och hantera. Vi tar fram manualer med enkla och pedagogiska instruktioner. Har du bra manualer påverkar det kundens uppfattning om dina produkter positivt jämfört med dina konkurrenter. Att formge en manual kräver både förstudier ,design och ett enkelt språkbruk. Formen ska vara ren och pedagogisk. Element som distraherar ska undvikas. Våra skribenter och formgivare vet att skapa manualer som både är tilltalande och användarvänliga.

Vill du att dina manualer ska vara pedagogiska och användarvänliga? Klicka här.

Illustrationer

Illustrationer är ett utmärkt stilistiskt kommunikationsinstrument som bryter av från det massiva brus av bilder som sköljer över oss. Pistol Reklambyrå tar fram illustrationer i original som kan användas för din kommunikation. Illustrationer sticker ut och lyfter din kommunikation från övriga avsändare.

Vill du sticka ut från bruset? För muspekaren till denna text och tryck ner den vänstra knappen. Släpp….

Utställningsmaterial Formgivning och originalproduktion

Pistol Reklambyrå kan hjälpa dig att ta fram utställningsmaterial till mässor, events och övriga marknadsplatser. Det finns inget mer deprimerande än att se en dåligt designad utställning. Formgivningen på ditt material sänder ut budskap till dina potentiella kunder innan du träffar dem personligen. Du har inte många sekunder på dig innan de drar vidare. Ett dåligt designat utställningsmaterial är som att starta matchen med självmål, innan den ens börjat! Våra formgivare är både erfarna och kreativa. Vi har kunskap och insikt i vad som attraherar besökarna. Kontakta oss om du vill börja matchen med ett välriktat skott i krysset.

Vill du attrahera besökarna till din utställningsplats? Kontakta oss.

Årsredovisningar formgivning och produktion

Pistol Reklambyrå hjälper dig med att formge din årsredovisning för att lyfta fram och ge din verksamhet ett intressant och professionellt intryck. Visst, en årsredovisning måste fram vid varje bokslut. Men i stället för en ”nödvändighet”, varför inte skapa en ”möjlighet”? En årsredovisning behöver inte vara stel och tråkig. En väl genomarbetad formgivning och engagerande text lyfter din årsredovisning och stärker varumärket. Vi ger dig tillgång till ett lag av erfarna formgivare och talangfulla skribenter. Låt oss få lyfta din årsredovisning från något nödvändigt till en riktigt intressant presentation av din verksamhet. Självklart kan vi också producera din årsredovisning för nya medier som webbfilm och DVD.

Vill du ge din verksamhet ett intressant och professionellt intryck? Kontakta oss.

Övrig formgivning

I princip täcker Pistol Reklambyrå med partners det mesta inom formgivning och design. Behöver du hjälp med att formge något annat som ex. presentartiklar, promotions, samplingar, vepor, banners, butiksmaterial m.m. – Kontakta oss så hjälper vi dig.