Flygtur över Tyresö Centrum

En liten flygtur ovanför Tyresö Centrum sensommaren 2020.

Foto: Patrik Pistol för Pistol Reklambyrå (30 Fps ISO100 1/60 ND16). Musik: Patrik Pistol Featuring Lisa Englund – What’s the Meaning. Länk till Spotify.

Drönarfoto

Vi har både kunskapen och utrustningen för att ta enastående högupplösta (48 Megapixlar) bilder från vår drönare (DJI Mavic Air 2). Vi kan även ta serier av bilder som vi sedan “syr” ihop till 360 graders panoramabilder.

Drönarvideo

Vi filmar video i stabiliserad 4K 24-120 bilder per sekund med hög bitrate och olika fasta slutartider tack vare olika ND-filter från vår drönare. Det ger fantastiska videosekvenser som skulle kunna varit tagna från en hollywoodfilm. Från att susa fram på höjder på bara någon decimeter till fantastiska överblickssekvenser från flera hundratals meters höjd (Med tillstånd från transportstyrelsen).

Vår Historia

Vi filmade från drönare innan det fanns drönare. Redan 2006 satte vi världsrekord i att flyga med den minsta full-HD videokameran monterade på en specialbyggd radiostyrd eldriven RC-helikopter. Vi gjorde detta i samarbete med Panasonic och RC-helikopertillverkaren Aligne.

Redigering och efterbearbetning

Vi erbjuder även redigering, motion graphics, grading, olika typer av specialeffekter och självklart konventionell foto/video. Vår målsättning är att få vara en helhetsleverantör av foto och video.

Se gärna vår VFX showreel här.