Betalnings- och leveransvillkor

Fakturabetalning

Vi arbetar främst med företag så därför tillämpas fakturabetalning och i vissa fall förskottsbetalning. Fakturan betalas till Bankgiro med betalningsvillkor på 20 dagar om inget annat är överenskommet. Betalning med faktura sker enbart till momsregistrerat företag.

Designförslag och korrektur

Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och möta kundernas behov och krav på designen. All design utformas naturligtvis med högsta kvalitet och alltid med tanken på kunden och deras önskemål.

För tryckprodukter så ingår i det avtalade priset designförslag, korrigeringar och tre korrekturvändor innan produkten trycks. Den tredje korrekturen visar alltså hur produkten kommer att se ut. Om beställaren väljer att avbryta arbetet och ångra beställningen efter att designförslag utformats så debiteras minst 850 kr netto. Efter tre korrekturvändor debiteras fullt pris vid avbeställning.

För hemsidor, logotyper, grafisk profil och alla design som inte skickas till tryckeri så designar vi tills du är nöjd, om inget annat anges. Extra designversioner av logotyper, brevpapper och liknande debiteras extra. Om beställaren väljer att avbryta arbetet och ångra beställningen efter att designförslag utformats så debiteras minst 50% av totalbeloppet. Efter tre designändringar debiteras fullt pris.

Leveransvillkor

Digitala produkter levereras direkt till beställarens angivna e-post Eller via länkning till filer på vår webbserver och tryckprodukter till beställarens angivna adress. Eventuella fraktkostnader anges alltid i offert. Samtliga priser är exklusive moms.

Förfallodagen

Tänk på att det kan ta några dagar innan betalningen har registrerats på kontot. Om betalningen inte registrerats inom fem arbetsdagar från förfallodagen skickas först en påminnelse. Två veckor senare skickas en nya faktura med påminnelseavgift på 50 kr plus dröjsmålsränta på 18%. Tre veckor efter förfallodagen skickas fakturan vidare till Inkasso.

Garanti, reklamationer och returer

Vi ger garanti för alla våra produkter enligt ALG10. Innan produkten skickas till tryckeriet så skickas alltid en korrektur PDF till kunden som skall godkännas via e-post inom 48 timmar. Efter godkännandet finns inga möjligheter att ändra eventuella stavfel eller tryckfel. Inga reklamationer och returer accepteras för tryckfel som uppkommit efter godkänd korrektur. Vi ansvar ej heller för eventuella förseningar från tryckeriet.

Delfakturering

För att projekt inte ska dra ut på tiden så fakturerar vi 50% av totalbeloppet (100% vid belopp under 5000 kr) vid projektstart. Betalningen sker till bankgiro och resten av beloppet faktureras efter att kunden mottagit leveransen.